Tuesday 18 November 2014

10 Chufang Tips - materiaal / kruiden

10 Chufang Tips - materiaal / kruiden

1. Hoe plastic gebruiksvoorwerpen te wassen
Plastic voedsel heeft een zweet met een doek gedrenkt in alkali, azijn of zeep scrub, zweet makkelijker schoon te maken. Als u besteed zweet poeder, maar het kan gaan zweten, maar zal het oppervlak van de glanzende plastic gebruiksvoorwerpen beschadigen.





 ????????????????????????





2, Hoe aluminium pot water alkali
Een emmer koud water zal geplaatst worden naast de kachel, en dan in een lege aluminium pot op het vuur gezet om te branden totdat het water verdampt na de pot, de pot onmiddellijk geperst in het koude water, zal het water barst alkali, kan alkali Flow worden herhaald meer meerdere malen.


3, keukenvloer te smeren
Bij het slepen Chufang begane grond, eerste giet azijn op de mop één punt, en veeg de vloer om te helpen verwijderen vet op de grond.


4, de nieuwe pan te zweten
Aan de kook heet, giet azijn, toen fluitend, met een penseel gedoopt in azijn in de pot scrub. Na het poetsen giet azijn, daarna spoelen, kunt u zwart essen en roest te verwijderen.


5, slimme toevoeging aan het hakken geur
Snij plank met een lange tijd, is er een fishy visbestanden kan worden hakken Taomi gedoopt in een periode van tijd, plus wat zout te schrobben, en tenslotte gewassen met heet water, kunt u zich te ontdoen van de geur.


6, slimme toevoeging choppers ruiken
Doorsnijden van vis of vlees choppers zal ruiken, kan men een beetje azijn of gember op het mes wrijven, kan de geur worden verwijderd.


7, slimme keukenmes slijpen
Voordat slijpen messen, bijlen eerste plaats pekel (zout, 50 gram water 2000 g) weken 20 minuten, daarna het mes uit, nog steeds geïrrigeerd met zout molen, die zowel buitenlandse en inspanning, maar ook zeer scherp mes geslepen.


8. Hoe afwas
Bij het wassen van gerechten, is het het beste om papier te vegen vette potten kom, dan is een kleine hoeveelheid warm water één keer, de laatste en dan meer warm of koud water een keer, je kunt. Dit is de oceaan, bespaart niet alleen water, maar ook gemakkelijk om gerechten te reinigen.


9, slimme emailwaren om coke spoor
Na het branden emailwaren, kan water worden toegevoegd in het vat, in de juiste hoeveelheid water te verdrinken verkoold. Na het toevoegen van deze hoeveelheid water volgens de eetbare alkali, zoals warm water te schrobben, zoals men kan ontdoen van het brandpunt spoor.


10, te vettig schermen te verwijderen
Eén van de wasmiddel en sigarettenpeuken op het water, op te lossen, om de olie-zweet schrobben glas in lood ramen, schermen, hoe beter.






No comments:

Post a Comment